Telness eller Katshing

Priser

Priserna skiljer sig en del mellan Telness och Katshing. Tittar man överlag på priserna så är Katshing billigare än Telness. Men då priserna inte har väldigt stora skillnader så kan det vara värt att titta på de enskilda mobilabonnemangen för att se vilket som blir billigast efter ens egna behov.

Katshing vinner på pris.

Täckning

Över hela landet så kan man se skillnader mellan Telness och Katshing. Telness erbjuder bättre täckning, men det generellt i norra delarna av landet medan i mellersta och södra delarna så är Katshing likvärdiga. Som alltid bör du studera täckningskartorna där du bor då lokala skillnader förekommer.

Se täckningkartor: Telness och Katshing.

Skulle täckning saknas men du har en mobiltelefon som stöder WiFi-samtal så är det möjligt att ringa och ta emot-samtal hos Telness och Katshing över WiFi.

Riktigt bra är även att 4G-samtal stöds hos Telness och Katshing vilket innebär att du får bättre samtalstäckning då samtal kan gå över 4G-nätet samt kan surfa under ett pågående samtal.

Skulle du ha en mobiltelefon som stöder eSIM så är det möjligt att få ett eSIM hos Telness medan Katshing endast erbjuder vanliga trippelsim som skickas hem via post.

Telness vinner på täckning.

Surf

För de allra flesta så är surf viktigare än någonsin, man vill ha snabbaste möjliga surf och då är det bra med obegränsad hastighet på surfen och det får du hos Telness och Katshing. Den enda begränsande faktorn blir därmed din egen mobil och hur belastad och utbyggd din närmaste mobilmast råkar vara.

Skulle surfen ta slut så kan du surfa vidare i kraftigt begränsad hastighet hos Katshing medan hos Telness så stängs surfen av helt. Men möjligheten att köpa till extra surf finns hos båda operatörerna och då ger det full hastighet direkt efter köpet för mängden du valt köpa.

Katshing vinner på surf.

Betalningsmöjligheter

Att kunna betala smidigt är en stor fördel och hos Katshing är det möjligt att betala sitt abonnemang genom bankkort, vilket dessvärre inte går hos Telness.

Att betala via faktura är ett klassiskt sätt och givetvis kan du göra det hos Telness och Katshing om du så önskar, tänk dock på att det är en manuell process och missar du en faktura så kan det tillkomma dyra påminnelseavgifter.

Även autogiro är möjligt att sätta upp och betala via som kund hos Katshing och det är faktiskt ett ganska bra betalsätt då alla betalningar då sköts automatiskt, tyvärr saknas detta betalsätt hos Telness.

Katshing vinner på betalalternativ.

Support och kundtjänst

Att kunna ringa och få hjälp är det många som värdesätter då ärenden ofta kan lösas direkt och det helt enkelt går snabbt att få hjälp och just telefonsupport det finns faktiskt hos Telness medan det saknas hos Katshing.

Att chatta och få hjälp den vägen har blivit allt vanligare hos de svenska mobiloperatörerna och givetvis kan du göra det hos Telness och Katshing. Chatten är ofta en av de bästa supportkanalerna då mobiloperatörerna kan chatta med flera samtidigt och därmed hålla nere på köerna till supporten vilket är bra för både dig och operatören.

Som sista supportsätt så finns e-postsupport hos både Telness och Katshing vilket innebär att du skickar ett vanligt e-postmeddelande med din fråga. Tyvärr så brukar e-postsvar dröja ett tag och därför rekommenderar vi det endast vid ärenden där du inte har bråttom.

Telness vinner på support.

Populäritet

Ovanstående fem ronder har handlat om egenskaper hos Telness och Katshing och det är givetivis väldigt viktigt, men samtidigt är det väldigt teoretiskt. Givet all fakta besökare tar del av så finner vi ändå sanningen i vilken operatör som är bäst att ligga till stor del på den som faktiskt väljs i slutändan.

Så väljer de flesta Telness eller Katshing? Utifrån den data vi har så är det ganska lika mellan Katshing och Telness vilket gör att båda är likvärdigt populära och bra val även om de flesta föredrar Katshing något mer.

Katshing vinner på populäritet.

Vem är bäst av Katshing och Telness?

Vi har valt att poängsätta de olika ronderna som ger en poäng per vunnen rond, men lagt största vikt på populäritet som är värt tre poäng då det trots är ett kvitto från er besökare på vad ni väljer i slutändan. I våra ronder så samlar Telness ihop 2 poäng medan Katshing får 6 poäng.

Därmed utser vi Katshing till bästa operatör!

Se fler erbjudanden hos:
Telness · Katshing

eller
Jämför andra mobiloperatörer