Telenor eller Katshing

Priser

Priserna skiljer sig en del mellan Telenor och Katshing. Tittar man överlag på priserna så är Katshing billigare än Telenor. Men då priserna inte har väldigt stora skillnader så kan det vara värt att titta på de enskilda mobilabonnemangen för att se vilket som blir billigast efter ens egna behov.

Katshing vinner på pris.

Täckning

Skillnaderna generellt i täckning är små mellan Telenor och Katshing. Men skall vi utse en vinnare så blir det Telenor som har marginellt bättre täckning än Katshing om man ser över hela landet. Som alltid bör du dock kolla täckningskartan för att se hur det ser ut just där du bor.

Se täckningkartor: Telenor och Katshing.

Skulle täckning saknas men du har en mobiltelefon som stöder WiFi-samtal så är det möjligt att ringa och ta emot-samtal hos Telenor och Katshing över WiFi.

Riktigt bra är även att 4G-samtal stöds hos Telenor och Katshing vilket innebär att du får bättre samtalstäckning då samtal kan gå över 4G-nätet samt kan surfa under ett pågående samtal.

Skulle du ha en mobiltelefon som stöder eSIM så är det möjligt att få ett eSIM hos Telenor medan Katshing endast erbjuder vanliga trippelsim som skickas hem via post.

Telenor vinner på täckning.

Surf

För de allra flesta så är surf viktigare än någonsin, man vill ha snabbaste möjliga surf och då är det bra med obegränsad hastighet på surfen och det får du hos Telenor och Katshing. Den enda begränsande faktorn blir därmed din egen mobil och hur belastad och utbyggd din närmaste mobilmast råkar vara.

Skulle surfen ta slut så kan du surfa vidare i kraftigt begränsad hastighet hos Katshing medan hos Telenor så stängs surfen av helt. Men möjligheten att köpa till extra surf finns hos båda operatörerna och då ger det full hastighet direkt efter köpet för mängden du valt köpa.

Katshing vinner på surf.

Betalningsmöjligheter

Att kunna betala smidigt är en stor fördel och hos Katshing är det möjligt att betala sitt abonnemang genom bankkort, vilket dessvärre inte går hos Telenor.

Att betala via faktura är ett klassiskt sätt och givetvis kan du göra det hos Telenor och Katshing om du så önskar, tänk dock på att det är en manuell process och missar du en faktura så kan det tillkomma dyra påminnelseavgifter.

E-faktura är en favorit bland många i Sverige och med Telenor kan du använda detta betalsätt om du så önskar, hos Katshing så är dock inte möjligt att betala med e-faktura.

Även autogiro är möjligt att sätta upp och betala via som kund hos Telenor och Katshing och det är faktiskt ett ganska bra betalsätt då alla betalningar då sköts automatiskt.

Oavgjort på betalalternativ.

Support och kundtjänst

Att kunna ringa och få hjälp är det många som värdesätter då ärenden ofta kan lösas direkt och det helt enkelt går snabbt att få hjälp och just telefonsupport det finns faktiskt hos Telenor medan det saknas hos Katshing.

Att chatta och få hjälp den vägen har blivit allt vanligare hos de svenska mobiloperatörerna och givetvis kan du göra det hos Telenor och Katshing. Chatten är ofta en av de bästa supportkanalerna då mobiloperatörerna kan chatta med flera samtidigt och därmed hålla nere på köerna till supporten vilket är bra för både dig och operatören.

Som sista supportsätt så finns e-postsupport hos både Telenor och Katshing vilket innebär att du skickar ett vanligt e-postmeddelande med din fråga. Tyvärr så brukar e-postsvar dröja ett tag och därför rekommenderar vi det endast vid ärenden där du inte har bråttom.

Telenor vinner på support.

Populäritet

Ovanstående fem ronder har handlat om egenskaper hos Telenor och Katshing och det är givetivis väldigt viktigt, men samtidigt är det väldigt teoretiskt. Givet all fakta besökare tar del av så finner vi ändå sanningen i vilken operatör som är bäst att ligga till stor del på den som faktiskt väljs i slutändan.

Så väljer de flesta Telenor eller Katshing? Utifrån den data vi har så är det väldigt lika mellan Katshing och Telenor vilket gör att båda är likvärdigt populära och bra val.

Katshing vinner på populäritet.

Vem är bäst av Katshing och Telenor?

Vi har valt att poängsätta de olika ronderna som ger en poäng per vunnen rond, men lagt största vikt på populäritet som är värt tre poäng då det trots är ett kvitto från er besökare på vad ni väljer i slutändan. I våra ronder så samlar Telenor ihop 2 poäng medan Katshing får 5 poäng.

Därmed utser vi Katshing till bästa operatör!

Vilka erbjudanden har Katshing och Telenor?

Här har vi samlat de båda operatörernas mobilabonnemang och eventuella erbjudanden. Listan uppdaterades senast i mars 2023. Listan är sorterad efter lägsta ordinare pris.

Se fler erbjudanden hos:
Telenor · Katshing

eller
Jämför andra mobiloperatörer