My Beat eller Smultron Mobil

Priser

Priserna skiljer sig en del mellan My Beat och Smultron Mobil. Tittar man överlag på priserna så är My Beat billigare än Smultron Mobil. Men då priserna inte har väldigt stora skillnader så kan det vara värt att titta på de enskilda mobilabonnemangen för att se vilket som blir billigast efter ens egna behov.

Skulle du vara lite äldre så har My Beat seniorabonnemang vilket ger mer för pengarna än vanliga abonnemang.

My Beat vinner på pris.

Täckning

Täckningen är likvärdig hos My Beat och Smultron Mobil vilket innebär att vi rekommenderar båda operatörerna lika mycket när det kommer till täckning. Studera täckningskartan för att se om det finns lokala skillnader är vårt tips för att hitta bästa valet.

Se täckningkartor: My Beat och Smultron Mobil.

Skulle täckning saknas men du har en mobiltelefon som stöder WiFi-samtal så är det möjligt att ringa och ta emot-samtal hos My Beat och Smultron Mobil över WiFi.

Riktigt bra är även att 4G-samtal stöds hos My Beat och Smultron Mobil vilket innebär att du får bättre samtalstäckning då samtal kan gå över 4G-nätet samt kan surfa under ett pågående samtal.

My Beat vinner på täckning.

Surf

Skulle surfen ta slut för dig hos My Beat eller Smultron Mobil så fungerar det på samma sätt, det vill säga du är tvungen att köpa till extra surf för att kunna surfa vidare eller vänta tills surfen nollställs vilket sker normalt vid månadsskiftet.

Oavgjort på surf.

Betalningsmöjligheter

Att betala via faktura är ett klassiskt sätt och givetvis kan du göra det hos My Beat och Smultron Mobil om du så önskar, tänk dock på att det är en manuell process och missar du en faktura så kan det tillkomma dyra påminnelseavgifter.

E-faktura är en favorit bland många i Sverige och med My Beat och Smultron Mobil kan du använda detta betalsätt om du så önskar.

Även autogiro är möjligt att sätta upp och betala via som kund hos My Beat och Smultron Mobil och det är faktiskt ett ganska bra betalsätt då alla betalningar då sköts automatiskt.

Oavgjort på betalalternativ.

Support och kundtjänst

Att kunna ringa och få hjälp är det många som värdesätter då ärenden ofta kan lösas direkt och det helt enkelt går snabbt att få hjälp och just telefonsupport det finns faktiskt hos både My Beat och Smultron Mobil.

Att chatta och få hjälp den vägen har blivit allt vanligare hos de svenska mobiloperatörerna och givetvis kan du göra det hos My Beat. Chatten är ofta en av de bästa supportkanalerna då mobiloperatörerna kan chatta med flera samtidigt och därmed hålla nere på köerna till supporten vilket är bra för både dig och operatören. Tyvärr så saknas möjligheten till support via chatt hos Smultron Mobil.

Som sista supportsätt så finns e-postsupport hos både My Beat och Smultron Mobil vilket innebär att du skickar ett vanligt e-postmeddelande med din fråga. Tyvärr så brukar e-postsvar dröja ett tag och därför rekommenderar vi det endast vid ärenden där du inte har bråttom.

My Beat vinner på support.

Populäritet

Ovanstående fem ronder har handlat om egenskaper hos My Beat och Smultron Mobil och det är givetivis väldigt viktigt, men samtidigt är det väldigt teoretiskt. Givet all fakta besökare tar del av så finner vi ändå sanningen i vilken operatör som är bäst att ligga till stor del på den som faktiskt väljs i slutändan.

Så väljer de flesta My Beat eller Smultron Mobil? Utifrån den data vi har så är det fler som väljer My Beat än Smultron Mobil vilket innebär att de flesta anser att My Beat är ett bättre val.

My Beat vinner på populäritet.

Vem är bäst av My Beat och Smultron Mobil?

Vi har valt att poängsätta de olika ronderna som ger en poäng per vunnen rond, men lagt största vikt på populäritet som är värt tre poäng då det trots är ett kvitto från er besökare på vad ni väljer i slutändan. I våra ronder så samlar My Beat ihop 6 poäng medan Smultron Mobil får 0 poäng.

Därmed utser vi My Beat till bästa operatör!

Vilka erbjudanden har My Beat och Smultron Mobil?

Här har vi samlat de båda operatörernas mobilabonnemang och eventuella erbjudanden. Listan uppdaterades senast i februari 2024. Listan är sorterad efter lägsta ordinare pris.

Se fler erbjudanden hos:
My Beat · Smultron Mobil

eller
Jämför andra mobiloperatörer