My Beat eller Katshing

Priser

Priserna är väldigt liknande hos My Beat och Katshing hos båda mobiloperatörerna får anses vara likvärdigt prisvärda enligt oss.

Skulle du vara lite äldre så har My Beat seniorabonnemang vilket ger mer för pengarna än vanliga abonnemang.

Oavgjort på pris.

Täckning

Över hela landet så kan man se skillnader mellan My Beat och Katshing. My Beat erbjuder bättre täckning, men det generellt i norra delarna av landet medan i mellersta och södra delarna så är Katshing likvärdiga. Som alltid bör du studera täckningskartorna där du bor då lokala skillnader förekommer.

Se täckningkartor: My Beat och Katshing.

Skulle täckning saknas men du har en mobiltelefon som stöder WiFi-samtal så är det möjligt att ringa och ta emot-samtal hos My Beat och Katshing över WiFi.

Riktigt bra är även att 4G-samtal stöds hos My Beat och Katshing vilket innebär att du får bättre samtalstäckning då samtal kan gå över 4G-nätet samt kan surfa under ett pågående samtal.

My Beat vinner på täckning.

Surf

För de allra flesta så är surf viktigare än någonsin, man vill ha snabbaste möjliga surf och då är det bra med obegränsad hastighet på surfen och det får du hos Katshing. Hos My Beat är det däremot lite tråkigare då man valt att begränsa hastigheten till 100 Mbit/s vilket visserligen är en hög hastighet, men det är ju inte obegränsat.

Skulle surfen ta slut så kan du surfa vidare i kraftigt begränsad hastighet hos Katshing medan hos My Beat så stängs surfen av helt. Men möjligheten att köpa till extra surf finns hos båda operatörerna och då ger det full hastighet direkt efter köpet för mängden du valt köpa.

Katshing vinner på surf.

Betalningsmöjligheter

Att kunna betala smidigt är en stor fördel och hos Katshing är det möjligt att betala sitt abonnemang genom bankkort, vilket dessvärre inte går hos My Beat.

Att betala via faktura är ett klassiskt sätt och givetvis kan du göra det hos My Beat och Katshing om du så önskar, tänk dock på att det är en manuell process och missar du en faktura så kan det tillkomma dyra påminnelseavgifter.

E-faktura är en favorit bland många i Sverige och med My Beat kan du använda detta betalsätt om du så önskar, hos Katshing så är dock inte möjligt att betala med e-faktura.

Även autogiro är möjligt att sätta upp och betala via som kund hos My Beat och Katshing och det är faktiskt ett ganska bra betalsätt då alla betalningar då sköts automatiskt.

Oavgjort på betalalternativ.

Support och kundtjänst

Att kunna ringa och få hjälp är det många som värdesätter då ärenden ofta kan lösas direkt och det helt enkelt går snabbt att få hjälp och just telefonsupport det finns faktiskt hos My Beat medan det saknas hos Katshing.

Att chatta och få hjälp den vägen har blivit allt vanligare hos de svenska mobiloperatörerna och givetvis kan du göra det hos Katshing. Chatten är ofta en av de bästa supportkanalerna då mobiloperatörerna kan chatta med flera samtidigt och därmed hålla nere på köerna till supporten vilket är bra för både dig och operatören. Tyvärr så saknas möjligheten till support via chatt hos My Beat.

Som sista supportsätt så finns e-postsupport hos både My Beat och Katshing vilket innebär att du skickar ett vanligt e-postmeddelande med din fråga. Tyvärr så brukar e-postsvar dröja ett tag och därför rekommenderar vi det endast vid ärenden där du inte har bråttom.

Oavgjort på support.

Populäritet

Ovanstående fem ronder har handlat om egenskaper hos My Beat och Katshing och det är givetivis väldigt viktigt, men samtidigt är det väldigt teoretiskt. Givet all fakta besökare tar del av så finner vi ändå sanningen i vilken operatör som är bäst att ligga till stor del på den som faktiskt väljs i slutändan.

Så väljer de flesta My Beat eller Katshing? Utifrån den data vi har så är det fler som väljer Katshing än My Beat vilket innebär att de flesta anser att Katshing är ett bättre val.

Katshing vinner på populäritet.

Vem är bäst av Katshing och My Beat?

Vi har valt att poängsätta de olika ronderna som ger en poäng per vunnen rond, men lagt största vikt på populäritet som är värt tre poäng då det trots är ett kvitto från er besökare på vad ni väljer i slutändan. I våra ronder så samlar My Beat ihop 1 poäng medan Katshing får 4 poäng.

Därmed utser vi Katshing till bästa operatör!

Vilka erbjudanden har Katshing och My Beat?

Här har vi samlat de båda operatörernas mobilabonnemang och eventuella erbjudanden. Listan uppdaterades senast i december 2022. Listan är sorterad efter lägsta ordinare pris.

 • Mobilabonnemang för alla

 • 2 GB surf & fria samtal/sms

  för 47 kr/mån i 2 mån, därefter 95 kr/mån.

  Visa erbjudandet

 • 6 GB surf & fria samtal/sms

  för 72 kr/mån i 2 mån, därefter 145 kr/mån.

  Visa erbjudandet

 • 12 GB surf & fria samtal/sms

  för 97 kr/mån i 2 mån, därefter 195 kr/mån.

  Visa erbjudandet

 • 22 GB surf & fria samtal/sms

  för 122 kr/mån i 2 mån, därefter 245 kr/mån.

  Visa erbjudandet

 • 42 GB surf & fria samtal/sms

  för 147 kr/mån i 2 mån, därefter 295 kr/mån.

  Visa erbjudandet

 • 60 GB surf & fria samtal/sms

  för 350 kr/mån.

  Visa erbjudandet

Se fler erbjudanden hos:
My Beat · Katshing

eller
Jämför andra mobiloperatörer