Katshing eller Fibio

Priser

Priserna överlag ger en liten fördel för Katshing över Fibio. Men då skillnaderna är små mellan operatörerna så kan det därför i detta fall vara bra att titta på de enskilda mobilabonnemangen för att se vilket som faktiskt är billigast för ens egna behov.

När det kommer till rabatter så erbjuder Fibio speciella mobilabonnemang för barn vilket innebär lägre pris eller mer surf. För dig som är student så finns extra förmånliga abonnemang hos Fibio. Skulle du vara lite äldre så har Fibio seniorabonnemang vilket ger mer för pengarna än vanliga abonnemang.

Katshing vinner på pris.

Täckning

Skillnaderna generellt i täckning är små mellan Fibio och Katshing. Men skall vi utse en vinnare så blir det Fibio som har marginellt bättre täckning än Katshing om man ser över hela landet. Som alltid bör du dock kolla täckningskartan för att se hur det ser ut just där du bor.

Se täckningkartor: Katshing och Fibio.

Skulle täckning saknas men du har en mobiltelefon som stöder WiFi-samtal så är det möjligt att ringa och ta emot-samtal hos Katshing och Fibio över WiFi.

Riktigt bra är även att 4G-samtal stöds hos Katshing och Fibio vilket innebär att du får bättre samtalstäckning då samtal kan gå över 4G-nätet samt kan surfa under ett pågående samtal.

Fibio vinner på täckning.

Surf

För de allra flesta så är surf viktigare än någonsin, man vill ha snabbaste möjliga surf och då är det bra med obegränsad hastighet på surfen och det får du hos Katshing och Fibio. Den enda begränsande faktorn blir därmed din egen mobil och hur belastad och utbyggd din närmaste mobilmast råkar vara.

Skulle surfen ta slut så kan du surfa vidare i kraftigt begränsad hastighet hos Katshing medan hos Fibio så stängs surfen av helt. Men möjligheten att köpa till extra surf finns hos båda operatörerna och då ger det full hastighet direkt efter köpet för mängden du valt köpa.

Katshing vinner på surf.

Betalningsmöjligheter

Att kunna betala smidigt är en stor fördel och hos Katshing är det möjligt att betala sitt abonnemang genom bankkort, vilket dessvärre inte går hos Fibio.

Att betala via faktura är ett klassiskt sätt och givetvis kan du göra det hos Katshing och Fibio om du så önskar, tänk dock på att det är en manuell process och missar du en faktura så kan det tillkomma dyra påminnelseavgifter.

Även autogiro är möjligt att sätta upp och betala via som kund hos Katshing och Fibio och det är faktiskt ett ganska bra betalsätt då alla betalningar då sköts automatiskt.

Katshing vinner på betalalternativ.

Support och kundtjänst

Att kunna ringa och få hjälp är det många som värdesätter då ärenden ofta kan lösas direkt och det helt enkelt går snabbt att få hjälp och just telefonsupport det finns faktiskt hos Fibio medan det saknas hos Katshing.

Att chatta och få hjälp den vägen har blivit allt vanligare hos de svenska mobiloperatörerna och givetvis kan du göra det hos Katshing. Chatten är ofta en av de bästa supportkanalerna då mobiloperatörerna kan chatta med flera samtidigt och därmed hålla nere på köerna till supporten vilket är bra för både dig och operatören. Tyvärr så saknas möjligheten till support via chatt hos Fibio.

Som sista supportsätt så finns e-postsupport hos både Katshing och Fibio vilket innebär att du skickar ett vanligt e-postmeddelande med din fråga. Tyvärr så brukar e-postsvar dröja ett tag och därför rekommenderar vi det endast vid ärenden där du inte har bråttom.

Oavgjort på support.

Populäritet

Ovanstående fem ronder har handlat om egenskaper hos Katshing och Fibio och det är givetivis väldigt viktigt, men samtidigt är det väldigt teoretiskt. Givet all fakta besökare tar del av så finner vi ändå sanningen i vilken operatör som är bäst att ligga till stor del på den som faktiskt väljs i slutändan.

Så väljer de flesta Katshing eller Fibio? Utifrån den data vi har så är det ganska lika mellan Fibio och Katshing vilket gör att båda är likvärdigt populära och bra val även om de flesta föredrar Fibio något mer.

Fibio vinner på populäritet.

Vem är bäst av Fibio och Katshing?

Vi har valt att poängsätta de olika ronderna som ger en poäng per vunnen rond, men lagt största vikt på populäritet som är värt tre poäng då det trots är ett kvitto från er besökare på vad ni väljer i slutändan. I våra ronder så samlar Katshing ihop 3 poäng medan Fibio får 4 poäng.

Därmed utser vi Fibio till bästa operatör!

Vilka erbjudanden har Fibio och Katshing?

Här har vi samlat de båda operatörernas mobilabonnemang och eventuella erbjudanden. Listan uppdaterades senast i mars 2023. Listan är sorterad efter lägsta ordinare pris.

Se fler erbjudanden hos:
Katshing · Fibio

eller
Jämför andra mobiloperatörer