Katshing eller Chilimobil

Priser

Priserna är väldigt liknande hos Katshing och Chilimobil hos båda mobiloperatörerna får anses vara likvärdigt prisvärda enligt oss.

För dig som är student så finns extra förmånliga abonnemang hos Chilimobil.

Oavgjort på pris.

Täckning

Skillnaderna generellt i täckning är små mellan Katshing och Chilimobil. Men skall vi utse en vinnare så blir det Katshing som har marginellt bättre täckning än Chilimobil om man ser över hela landet. Som alltid bör du dock kolla täckningskartan för att se hur det ser ut just där du bor.

Se täckningkartor: Katshing och Chilimobil.

Skulle täckning saknas men du har en mobiltelefon som stöder WiFi-samtal så är det möjligt att ringa och ta emot-samtal hos Katshing över WiFi men inte hos Chilimobil där du helt enkelt blir utan täckning.

Riktigt bra är även att 4G-samtal stöds hos Katshing och Chilimobil vilket innebär att du får bättre samtalstäckning då samtal kan gå över 4G-nätet samt kan surfa under ett pågående samtal.

Katshing vinner på täckning.

Surf

För de allra flesta så är surf viktigare än någonsin, man vill ha snabbaste möjliga surf och då är det bra med obegränsad hastighet på surfen och det får du hos Katshing och Chilimobil. Den enda begränsande faktorn blir därmed din egen mobil och hur belastad och utbyggd din närmaste mobilmast råkar vara.

Skulle surfen ta slut så kan du surfa vidare i kraftigt begränsad hastighet hos Katshing medan hos Chilimobil så stängs surfen av helt. Men möjligheten att köpa till extra surf finns hos båda operatörerna och då ger det full hastighet direkt efter köpet för mängden du valt köpa.

Katshing vinner på surf.

Betalningsmöjligheter

Att kunna betala smidigt är en stor fördel och hos Katshing och Chilimobil så finns betalalternativet bankkort, vilket innebär att du uppger ditt betalkort och sedan dras pengarna från det varje månad utan att du behöver göra något.

Att betala via faktura är ett klassiskt sätt och givetvis kan du göra det hos Katshing och Chilimobil om du så önskar, tänk dock på att det är en manuell process och missar du en faktura så kan det tillkomma dyra påminnelseavgifter.

Även autogiro är möjligt att sätta upp och betala via som kund hos Katshing och det är faktiskt ett ganska bra betalsätt då alla betalningar då sköts automatiskt, tyvärr saknas detta betalsätt hos Chilimobil.

Katshing vinner på betalalternativ.

Support och kundtjänst

Att chatta och få hjälp den vägen har blivit allt vanligare hos de svenska mobiloperatörerna och givetvis kan du göra det hos Katshing och Chilimobil. Chatten är ofta en av de bästa supportkanalerna då mobiloperatörerna kan chatta med flera samtidigt och därmed hålla nere på köerna till supporten vilket är bra för både dig och operatören.

Som sista supportsätt så finns e-postsupport hos både Katshing och Chilimobil vilket innebär att du skickar ett vanligt e-postmeddelande med din fråga. Tyvärr så brukar e-postsvar dröja ett tag och därför rekommenderar vi det endast vid ärenden där du inte har bråttom.

Oavgjort på support.

Populäritet

Ovanstående fem ronder har handlat om egenskaper hos Katshing och Chilimobil och det är givetivis väldigt viktigt, men samtidigt är det väldigt teoretiskt. Givet all fakta besökare tar del av så finner vi ändå sanningen i vilken operatör som är bäst att ligga till stor del på den som faktiskt väljs i slutändan.

Så väljer de flesta Katshing eller Chilimobil? Utifrån den data vi har så är det ganska lika mellan Chilimobil och Katshing vilket gör att båda är likvärdigt populära och bra val även om de flesta föredrar Chilimobil något mer.

Chilimobil vinner på populäritet.

Vem är bäst av Chilimobil och Katshing?

Vi har valt att poängsätta de olika ronderna som ger en poäng per vunnen rond, men lagt största vikt på populäritet som är värt tre poäng då det trots är ett kvitto från er besökare på vad ni väljer i slutändan. I våra ronder så samlar Katshing ihop 3 poäng medan Chilimobil får 3 poäng.

Därmed slutar det oavgjort!

Vilka erbjudanden har Chilimobil och Katshing?

Här har vi samlat de båda operatörernas mobilabonnemang och eventuella erbjudanden. Listan uppdaterades senast i december 2022. Listan är sorterad efter lägsta ordinare pris.

 • Mobilabonnemang för alla

 • 2 GB surf & fria samtal/sms

  för 47 kr/mån i 2 mån, därefter 95 kr/mån.

  Visa erbjudandet

 • Fri surf 1 Mbit/s & fria samtal/sms

  för 99 kr/mån i 3 mån, därefter 129 kr/mån.

  Visa erbjudandet

 • 6 GB surf & fria samtal/sms

  för 72 kr/mån i 2 mån, därefter 145 kr/mån.

  Visa erbjudandet

 • 12 GB surf & fria samtal/sms

  för 97 kr/mån i 2 mån, därefter 195 kr/mån.

  Visa erbjudandet

 • 22 GB surf & fria samtal/sms

  för 122 kr/mån i 2 mån, därefter 245 kr/mån.

  Visa erbjudandet

 • 100 GB surf & fria samtal/sms

  för 229 kr/mån i 3 mån, därefter 279 kr/mån.

  Visa erbjudandet

 • 42 GB surf & fria samtal/sms

  för 147 kr/mån i 2 mån, därefter 295 kr/mån.

  Visa erbjudandet

 • Fri surf 10 Mbit/s & fria samtal/sms

  för 249 kr/mån i 3 mån, därefter 299 kr/mån.

  Visa erbjudandet

 • Fri surf 100 Mbit/s & fria samtal/sms

  för 299 kr/mån i 3 mån, därefter 349 kr/mån.

  Visa erbjudandet

 • Viaplay & fri surf 100 Mbit/s & fria samtal/sms

  för 349 kr/mån i 3 mån, därefter 399 kr/mån.

  Visa erbjudandet

Se fler erbjudanden hos:
Katshing · Chilimobil

eller
Jämför andra mobiloperatörer