Hallon eller Katshing

Priser

Priserna skiljer sig en del mellan Hallon och Katshing. Tittar man överlag på priserna så är Hallon billigare än Katshing. Men då priserna inte har väldigt stora skillnader så kan det vara värt att titta på de enskilda mobilabonnemangen för att se vilket som blir billigast efter ens egna behov.

När det kommer till rabatter så erbjuder Hallon speciella mobilabonnemang för barn vilket innebär lägre pris eller mer surf. För dig som är student så finns extra förmånliga abonnemang hos Hallon. Skulle du vara lite äldre så har Hallon seniorabonnemang vilket ger mer för pengarna än vanliga abonnemang.

Hallon vinner på pris.

Täckning

Täckningen är likvärdig hos Hallon och Katshing vilket innebär att vi rekommenderar båda operatörerna lika mycket när det kommer till täckning. Studera täckningskartan för att se om det finns lokala skillnader är vårt tips för att hitta bästa valet.

Se täckningkartor: Hallon och Katshing.

Skulle täckning saknas men du har en mobiltelefon som stöder WiFi-samtal så är det möjligt att ringa och ta emot-samtal hos Hallon och Katshing över WiFi.

Riktigt bra är även att 4G-samtal stöds hos Hallon och Katshing vilket innebär att du får bättre samtalstäckning då samtal kan gå över 4G-nätet samt kan surfa under ett pågående samtal.

Skulle du ha en mobiltelefon som stöder eSIM så är det möjligt att få ett eSIM hos Hallon medan Katshing endast erbjuder vanliga trippelsim som skickas hem via post.

Oavgjort på täckning.

Surf

För de allra flesta så är surf viktigare än någonsin, man vill ha snabbaste möjliga surf och då är det bra med obegränsad hastighet på surfen och det får du hos Hallon och Katshing. Den enda begränsande faktorn blir därmed din egen mobil och hur belastad och utbyggd din närmaste mobilmast råkar vara.

Skulle surfen ta slut så kan du surfa vidare i kraftigt begränsad hastighet hos Katshing medan hos Hallon så stängs surfen av helt. Men möjligheten att köpa till extra surf finns hos båda operatörerna och då ger det full hastighet direkt efter köpet för mängden du valt köpa.

Hos Hallon så sparas oanvänd surf till nästa månad vilket gör att du har möjlighet att bygga upp en större pott med surf, medan hos Katshing så finns ingen möjlighet att spara surf utan den nollställs helt enkelt varje månad till den datamängd du valt.

Oavgjort på surf.

Betalningsmöjligheter

Att kunna betala smidigt är en stor fördel och hos Hallon och Katshing så finns betalalternativet bankkort, vilket innebär att du uppger ditt betalkort och sedan dras pengarna från det varje månad utan att du behöver göra något.

Att betala via faktura är ett klassiskt sätt och givetvis kan du göra det hos Hallon och Katshing om du så önskar, tänk dock på att det är en manuell process och missar du en faktura så kan det tillkomma dyra påminnelseavgifter.

Även autogiro är möjligt att sätta upp och betala via som kund hos Hallon och Katshing och det är faktiskt ett ganska bra betalsätt då alla betalningar då sköts automatiskt.

Oavgjort på betalalternativ.

Support och kundtjänst

Att chatta och få hjälp den vägen har blivit allt vanligare hos de svenska mobiloperatörerna och givetvis kan du göra det hos Hallon och Katshing. Chatten är ofta en av de bästa supportkanalerna då mobiloperatörerna kan chatta med flera samtidigt och därmed hålla nere på köerna till supporten vilket är bra för både dig och operatören.

Som sista supportsätt så finns e-postsupport hos både Hallon och Katshing vilket innebär att du skickar ett vanligt e-postmeddelande med din fråga. Tyvärr så brukar e-postsvar dröja ett tag och därför rekommenderar vi det endast vid ärenden där du inte har bråttom.

Oavgjort på support.

Populäritet

Ovanstående fem ronder har handlat om egenskaper hos Hallon och Katshing och det är givetivis väldigt viktigt, men samtidigt är det väldigt teoretiskt. Givet all fakta besökare tar del av så finner vi ändå sanningen i vilken operatör som är bäst att ligga till stor del på den som faktiskt väljs i slutändan.

Så väljer de flesta Hallon eller Katshing? Utifrån den data vi har så är det fler som väljer Hallon än Katshing vilket innebär att de flesta anser att Hallon är ett bättre val.

Hallon vinner på populäritet.

Vem är bäst av Hallon och Katshing?

Vi har valt att poängsätta de olika ronderna som ger en poäng per vunnen rond, men lagt största vikt på populäritet som är värt tre poäng då det trots är ett kvitto från er besökare på vad ni väljer i slutändan. I våra ronder så samlar Hallon ihop 4 poäng medan Katshing får 0 poäng.

Därmed utser vi Hallon till bästa operatör!

Vilka erbjudanden har Hallon och Katshing?

Här har vi samlat de båda operatörernas mobilabonnemang och eventuella erbjudanden. Listan uppdaterades senast i mars 2023. Listan är sorterad efter lägsta ordinare pris.

 • Mobilabonnemang för alla

 • 2 GB surf & fria samtal/sms

  för 95 kr/mån.

  Visa erbjudandet

 • 4 GB surf & fria samtal/sms

  för 25 kr/mån i 3 mån, därefter 99 kr/mån.

  Visa erbjudandet

 • 6 GB surf & fria samtal/sms

  för 145 kr/mån.

  Visa erbjudandet

 • 8 GB surf & fria samtal/sms

  för 25 kr/mån i 3 mån, därefter 149 kr/mån.

  Visa erbjudandet

 • 12 GB surf & fria samtal/sms

  för 195 kr/mån.

  Visa erbjudandet

 • 22 GB surf & fria samtal/sms

  för 245 kr/mån.

  Visa erbjudandet

 • 25 GB surf & fria samtal/sms

  för 25 kr/mån i 3 mån, därefter 249 kr/mån.

  Visa erbjudandet

 • 42 GB surf & fria samtal/sms

  för 295 kr/mån.

  Visa erbjudandet

 • 50 GB surf & fria samtal/sms

  för 25 kr/mån i 3 mån, därefter 299 kr/mån.

  Visa erbjudandet

 • 100 GB surf & fria samtal/sms

  för 25 kr/mån i 3 mån, därefter 349 kr/mån.

  Visa erbjudandet

Se fler erbjudanden hos:
Hallon · Katshing

eller
Jämför andra mobiloperatörer